четверг, 20 июля 2017 г.

Ethereum Coin Alım Satım

Ethereum Coin Alım Satım

Ethereum Coin Alım Satım


2016’ nın son 2017’ nin ilk çeyreklerindeki artışıyla popüler olan Ethereum coin birçok yatırımcının dikkatini çekmeyi o zamandan başardı.Bu yüzden den Ethereum Coin Alım Satım değer kazandı. Gerek teknolojik altyapısı gerek de güvenlik önlemleri sayesinde yatırımcısına kazanç sağlamakla birlikte güven de vermeye başladı. Özellikle siber saldırılara geliştirdiği güvenlik önlemleri ile dikkat çekmektedir. Tabi ki en önemlisi de Litecoin kadar olmasa da Bitcoin’ le arasındaki işlem hızı farkı aldığı coinle herhangi bir işlem yaparken gereksiz ve saçma olan bekleme süresinden mutsuz olan yatırımcıların yüzünü de güldürmeyi başarabilmiştir.


Bu kadar özellikleri sayesinde kripto para borsasında son zamanlar hızlı bir çıkış ivmesi yakalayan Ripple coinin arkasında 3. Sırada yer almaktadır. Bu kadar popüler olmasından dolayı Türk kripto para borsası da buna kayıtsız kalmayarak Bitcoin transferi yapmadan direkt Ethereum alma hizmetini başlatmıştır. Alım ve satımı sırasında çeşitli siteler bulunsa da bu coinin madenciliğini yaparak da Ethereum elde etmek mümkün. Bunun için gereken tek şey orta seviye bir donanımlı bilgisayarın iş görebilmesine rağmen tavsiye edilen üst seviye donanımlı bir bilgisayarınızın olmasıdır.


Bilgisayarınıza çeşitli programlar yükleyip çalıştırarak bilgisayarınızın ana kart gücünü kullanmasına olanak sağladıktan sonra tek yapmanız gereken şey oturup arkanıza yaslanmak olacaktır. Ama bunun için ne bilgisayarınız ne de zamanınız yoksa size tavsiyemiz kripto para borsasından Ethereum almak olacaktır. Bunun için çeşitli siteler mevcut ama bu makale de en kolay ven en popüler alım satım yapılan siteler üzerinden nasıl olacağı hakkında fikir vereceğim.


Ethereum Alım


Çeşitli sitelerde Bitcoin alıp farklı bir cüzdana transferi ve orada Ethereum’ a çevirmek yerine direkt BtcTürk’ den alma yollarını anlatacağım. Öncelikle siteye giriş yapabilmeniz için üye olmanız ve hesabınızın onaylanmasını beklemeniz gerekmektedir. Bu işlemi hallettikten sonra siteye giriş yapıyoruz. Para yatırma kısmından kredi kartı veya diğer yollarla en az 10 TL olacak şekilde para yatırıyoruz. Daha sonra siteden Ethereum’ u seçip almak istediğimiz miktarı yazıyoruz ve tamam butonuna basıp işlemi onaylıyoruz. Bu işlemden sonra hesabınıza Ethereum en kısa sürede gelecektir. Tabi bu işlemler sırasında cüz’i bir miktar komisyon kesilmektedir.


Ethereum Satım


Satmak istediğiniz Ethereum’ u seçtikten sonra Kolay Alış Satış menüsüne giriyoruz. Burada satmak istediğiniz miktarı girip sat yazan butona basıp işlemi onaylıyoruz ve Ethereum’ unuzu anında satmış oluyorsunuz. Ethereum Coin Alım Satım hakkında düşüncelerim bunlardır. İnşallah yararlı olmuşumdur. Sizlere bol kazançlar dilerim.


Original article and pictures take ethereumcoinn.blogspot.com site

Комментариев нет:

Отправить комментарий